Kosten Beheer

Als onafhankelijk zakelijk telecom adviseur spelen we een essentiële rol bij het identificeren, analyseren en optimaliseren van telecommunicatie-uitgaven om onnodige kosten te verminderen en de efficiëntie te vergroten. We willen graag een waardevolle partner zijn voor uw organisatie en beschrijven hieronder de werkzaamheden die we kunnen uitvoeren om uw telecomkosten op reguliere basis te beheren.

 1. Reguliere Monitoring van Telecommunicatie-uitgaven:

  We houden één keer per kwartaal toezicht op de telecommunicatie-uitgaven van uw organisatie. Dit omvat het analyseren van facturen, het identificeren van onregelmatigheden en het volgen van trends in de uitgaven. (Andere frequentie in overleg mogelijk)

 2. Factuurcontrole: 

  We voeren grondige factuurcontroles uit om eventuele fouten of onnodige kosten te ontdekken. Dit omvat het verifiëren van tarieven, abonnementen en gebruikspatronen.

 3. Optimalisatie: 

  Na het analyseren van de uitgaven en het identificeren van mogelijkheden voor verbetering, stellen we optimalisaties voor. Dit kan onder andere het aanpassen van abonnementen, onderhandelen met serviceproviders of het adviseren over efficiënter gebruik van telecomdiensten omvatten.

 4. Rapportage en Advies: 

  We bieden regelmatige advies aan uw organisatie, waarin de bevindingen, mogelijkheden voor optimalisatie en aanbevelingen worden uiteengezet. Dit stelt de organisatie in staat om weloverwogen beslissingen te nemen om kosten te beheersen en efficiëntie te verbeteren.

Aanbevolen Adviesfrequentie voor MKB-organisaties

De aanbevolen adviesfrequentie voor MKB-organisaties varieert afhankelijk van de specifieke behoeften en het telecommunicatiegebruik van het bedrijf. Over het algemeen wordt geadviseerd om minstens één keer per kwartaal een grondige beoordeling uit te voeren, om ervoor te zorgen dat de kostenbeheersingsstrategieën up-to-date blijven en eventuele veranderingen in het telecomlandschap worden geïntegreerd.

In sommige gevallen kan het nodig zijn om vaker advies in te winnen, vooral als een organisatie aanzienlijke veranderingen in hun telecomgebruik verwacht of als er veranderingen zijn in de keuze van telecomaanbieders en/of tarieven.

Vergoeding

Voor de beschreven werkzaamheden berekenen we een eenmalige vergoeding die is gebaseerd op de organisatiegrootte van uw onderneming. De eenmalige bedragen gelden pér regulier kostenbeheer onderzoek.

Aantal Medewerkers Eenmalig Tarief (excl.btw)
1-50 € 350,00
51-100 € 415,00
101-150 € 480,00
151-200 € 545,00
201-250 € 610,00