Over ons

Welkom bij Delta Telecom Advies! We zijn er trots op dat we sinds 2008 tal van bedrijven helpen bij het optimaliseren en beheren van hun telecomuitgaven en communicatiebehoeften.

Mijn naam is Frits Stel en ik ben sinds 1980 actief in de telecombranche. Na eerst vele jaren bij gerenommeerde internationale telecombedrijven te hebben gewerkt, ben ik sinds 2008 met veel enthousiasme eigenaar en adviseur van Delta Telecom Advies.

Als freelancer ligt mijn passie in het adviseren van bedrijven en organisaties bij het strategisch inkopen van vaste, mobiele, internet- en cloudoplossingen. Door met Delta Telecom Advies samen te werken, krijgt u toegang tot onze uitgebreide expertise, op maat gemaakte oplossingen en persoonlijke begeleiding.

Als onafhankelijk adviseur draag ik de verantwoordelijkheid voor diverse projecten en zet ik me volledig in voor het succes van uw organisatie.

We zijn er trots op dat we in de afgelopen jaren het vertrouwen van al onze klanten hebben gewonnen terwijl we hen hebben ondersteund bij verschillende projecten.

Bij Delta Telecom Advies staat ú centraal en we kijken er naar uit om u te ondersteunen en samen te werken aan de groei van uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek over hoe we u kunnen helpen uw bedrijfscommunicatie te optimaliseren en te verbeteren. Wij zien uit naar een succesvolle samenwerking!

Frits Stel

Frits Stel

Eigenaar / Adviseur